Dit is een verouderde versie. Meer info kan je hier terug vinden.

De DNS doorverwijzing van jouw domeinnaam moet aangepast worden om jouw website op kañooh hosting te realiseren.

Voor alle productie websites dient de DNS door te verwijzen naar het IP-adres: 31.193.179.142 van de kañooh webserver.

Voor de VONET intranet sites gebruik je het IP-adres: 198.18.152.24

Je vraagt deze aanpassing best aan via werkaanvraag/verzoek aan de ICT contactpersoon binnen je entiteit (tenzij je domeinnaam geregistreerd werd door kañooh).

Opgelet voor domeinnamen bij Proximus (HBplus) worden de aangevraagde aanpassingen enkel elke week op woensdagavond aangepast. Vraag deze dus op tijd aan.

Werd je domeinnaam bij kañooh geregistreerd? Dan passen we de DNS settings onmiddellijk aan.