Laat een verzameling van foto's zien op elke willekeurige pagina. Op basis van tags en de algemene woordenlijst selecteer je afbeeldingen welke in een pane getoond worden. Klik erop en je ziet een uitvergrote versie waarbij je gemakkelijk naar de volgende foto kan klikken.

Een voorbeeld van de fotoalbum paddlet kan je hier zien.

Installatie

• Ga via de back-end naar de Paddle Store
  • Navigeer naar de Fotoalbum paddlet en klik op installeren

Configuratie

• geef de foto's die je wilt gebruiken dezelfde tag of trefwoord uit de algemene woordenlijst in de mediatheek. Ben je vergeten hoe dit moet? Bekijk hier de FAQ.

Toevoegen op pagina

• Vervolgens kan je een fotoalbum toevoegen op een pagina. Ga naar de back-end van je Pagina > Pagina regio's
  • selecteer de fotoalbum pane
  • Geef het gebruikte tag / algemeen woord in