Je kan per pane ook afzonderlijk selecteren welke kleuren je wilt gebruiken. Opgelet, de kleuren van het vrije thema worden niet getoond in de pane instellingen maar zijn wel van toepassing. Je kan ook voor je panes eigen kleuren selecteren. Dit zijn de kleinere kleuren bij het vrije kleurenpalet.

Opgelet, wanneer je deze wilt selecteren in de pane, zal je nog altijd de standaard kleuren zien. Wanneer je het tweede palet selecteert in de panes, zullen de aangepast kleuren toegepast worden.

klik bovenaan op pagina aanpassen en vervolgens op pagina regio's

• druk op het verfborsteltje van de pane die je wilt aanpassen
  • Volgende kleuren zijn beschikbaar
  • Wij hebben volgende kleuren als voorbeeld genomen:

Donker paars:

•     achtergrond bovenschrift pane

Lichtpaars

• achtergrond onderschrift pane

tweede lichtpaars

• achtergrond pane inhoud

Wit

• tekst wysiwyg
  • bovenschrift pane
  • onderschrift pane met link