Verrijk de footer met afbeeldingen, video's, lijsten... Plaats eenvoudig diverse content in 2, 3 of 4 kolommen. Het toevoegen gebeurt op dezelfde manier als het toevoegen van inhoud op de overzichtpagina's. Ook is het achteraf mogelijk om middels drag 'n drop de posities van de blokken te wijzigen.

Installatie

Ga naar de Paddle store en klik op installeren

Configuratie

De opmaak van de rich footer gebeurt ook via de paddle store.

• Klik op instellen om de footer op te maken
  • Je kan zien dat de rich footer uit vier kolommen bestaat, net zoals op een pagina moet je op het plusje drukken om een pane toe te voegen

• Selecteer vervolgens uit de lijst van panes welke je wilt toevoegen. Bijvoorbeeld een afbeelding.
  • Druk op opslaan
  • Ga vervolgens naar de theme store en bewerk je theme

• Selecteer onderaan bij Footer 'Rich footer' en klik op opslaan

• Je vooraf ingestelde footer zal nu op elke pagina te zien zijn