Met de beoordeel paddlet geef je jouw bezoekers de mogelijkheid om pagina's te beoordelen. Denk bijvoorbeeld aan ideeën, evenementen of nieuwsberichten. De bezoeker ziet 5 sterren en waardeert door op 1 van de 5 sterren te klikken, waarbij 5 sterren de hoogste waardering geeft.

Tip: maak een lijst met de best beoordeelde pagina's!

Installatie

• Ga via de back-end van je website naar de Paddle Store
  • Navigeer naar de "Beoordeel" paddlet en klik op installeren

Configuratie
De configuratie van de Beoordeel Paddlet gebeurt ook in de Paddle Store
  • Klik op instellen
  • Selecteer op welke paginatypes je de beoordeel paddlet wilt beschikbaar stellen. Let op, dit wilt niet zeggen dat de paddlet automatisch op elk geselecteerd paginatype komt te staan
  • Klik op pagina inhoud en opties van een paginatype die je hebt aangeduid
  • Vink "Beoordelingen inschakelen" aan

• Het eind resultaat kan er als volgt uitzien