Opgelet! Enkel de sitebeheerder kan code toevoegen

Door deze paddlet te activeren krijg je als sitebeheerder de mogelijkheid om een script toe te voegen. Dit script wordt op elke pagina geplaatst tussen de <head> tags.

Installatie

• Ga via de back-end van je website naar de Paddle Store
  • Navigeer naar de Custom JavaScript paddlet en klik op installeren

Configuratie
Eenmaal de paddlet geïnstalleerd is, wordt deze ook ingesteld via de Paddle Store
  • Navigeer naar de Custom JavaScript paddlet en klik op instellen
  • Voeg het script vervolgens toe
  • Zoals de waarschuwing aangeeft, kan het incorrect gebruik van JavaScript ernstige storing veroorzaken op de website