Door de uitbreiding van Hoofdafbeelding wordt het mogelijk om een afbeelding toe te voegen aan de pagina-inhoud. Deze wordt getoond bij het gebruik van de Geavanceerd Zoeken pagina en kan je optioneel laten tonen in lijsten en kalenders. Op deze manier maak je je website visueel aantrekkelijker voor de bezoekers. Let op, deze foto wordt niet getoond in de pagina zelf.

Wanneer je gebruik maakt van de page sharing paddlet, wordt deze afbeelding gebruikt bij het delen op social media in plaats van de generieke afbeelding. Meer info hierover kan je hier terug vinden.

Configuratie

• Je gaat naar de back-end van je pagina
  • Onder de body druk je op "Afbeelding kiezen"

• Vervolgens selecteer je een foto uit de mediatheek die je graag wilt gebruiken of je voegt een nieuwe afbeelding toe

• Bij het gebruik van lijsten krijg je de optie om de afbeelding al dan niet te tonen

• De opties waar "Afbeelding" staan, zullen de hoofdafbeelding weergeven