Met geavanceerd zoeken wordt het mogelijk om slechts een gedeelte van de inhoud van je website terug te geven. Je kan onder andere filteren op basis van termen uit de algemene woordenlijst en paginatypes uitsluiten.

Installatie

• Ga via de back-end van je website naar de Paddle Store
  • Navigeer naar de Geavanceerde Zoekpagina en druk op installeren (Let op: deze functie is betalend dit wil zeggen dat iedere kañooh klant deze paddlet kan installeren en testen. In deze testperiode zullen we contact met je opnemen. Mocht de functionaliteit je niet bevallen dan schakelen wij de paddlet weer voor je uit)

Configuratie
Eens de Geavanceerde Zoekpagina's Paddlet geïnstalleerd is, komt er een nieuw paginatype bij.
  • Ga naar de back-end van je website, Inhoud > Inhoud toevoegen
  • In de linkerkolom kan je de nieuw paginatype terugvinden

• Geef deze een naam en druk op opslaan

• Via Pagina-inhoud en Opties kan je de Geavanceerde Zoekpagina configureren

• Bij pagina types kan je kiezen welk types er doorzocht mogen worden

• In de tabel kan je kiezen of een term verschijnt in de lijst als checkbox, als een dropdown of dat de term verborgen blijft. Bij een verborgen term worden de bijhorende pagina’s wel opgenomen in de lijst, maar zijn de termen niet zichtbaar. Deze filters of termen zijn gebaseerd op de taxonomie van jouw website. Wanneer een bezoeker een zoekterm aanklikt, worden alle onderliggende niveau’s ook automatisch zichtbaar voor de gebruiker.

• Je kan ook bepalen of het zoekveld bovenaan beschikbaar moet zijn voor de gebruiker of niet. Wanneer je deze optie aanvinkt, kan je eventueel de tekst bepalen die in de knop staat.

• Vervolgens kan je je zoekfunctie plaatsen op verschillende pagina's via de panes. Deze heeft de naam "Zoekveld"

• Het eindresultaat ziet er als volgt uit

In de geavanceerde zoekpagina kan de gebruiker er voor kiezen om de zoekresultaten op 6 verschillende manieren te sorteren. Bij de zoekopdracht kan de gebruiker sorteren op relevantie, titel of publicatiedatum. Deze 3 filters kunnen zowel oplopend als aflopend gesorteerd worden. Je kan zien of de resultaten oplopend of aflopend gesorteerd worden aan de hand van de pijltjes naast de filters.