Om een pagina te verwijderen, moet deze eerst gearchiveerd zijn (zie: Hoe archiveer ik een pagina). Op die manier kan je niet per ongeluk een pagina verwijderen.

De pagina verwijderen kan op 3 manieren:

1. Ga naar het archief en klik op de pagina die je wil verwijderen. Klik vervolgens op het rode vuilbakje, links bovenaan de pagina

2. Ga naar het archief, selecteer de pagina’s die je wilt verwijderen en kies bij acties voor verwijderen (zie afbeelding).

3. Ga naar het archief, zoek de pagina die je wil verwijderen en kies bij de acties voor het vuilbakje.

Wanneer je op verwijderen klikt, zal een pop-up verschijnen waarin je moet bevestigen dat je de pagina wilt verwijderen. Als je nu kiest voor verwijderen, zal de pagina definitief van de website verwijderd zijn.

Verwijderde pagina’s kunnen niet teruggezet worden.