Er zijn 3 verschillende methodes om een pagina te archiveren.

1. In de back-end van de pagina die je wilt archiveren, door op de knop “Archiveren” te klikken.
  2. In het overzicht “Pagina’s beheren”
  • Selecteer de pagina’s die je wilt archiveren, kies vervolgens bij Acties voor status aanpassen en vervolgens gearchiveerd (zie afbeelding).
  • Klik bij de gewenste pagina op het plusteken en vervolgens op archiveren. (zie afbeelding). Wanneer je op de knop archiveren geklikt hebt, verschijnt er een pop-up om te bevestigen dat je de pagina wilt archiveren.

•

Wanneer je op de knop archiveren geklikt hebt, verschijnt er een pop-up om te bevestigen dat je de pagina wilt archiveren.

Wanneer je de pagina wilt herstellen, kan dit op 3 manieren:
    1. In het archief op de pagina klikken en vervolgens op de knop herstellen te klikken.
    2. In het archief zelf

• Selecteer de pagina’s die je wilt herstellen en kies voor de actie “herstellen uit het archief” (zie afbeelding).
    • Je kan ook de actieknop herstellen aanklikken bij betreffende pagina. (zie afbeelding).