Een gebruiksvriendelijke chattool is Zopim. Het is eenvoudig is gebruik en simpel te embedden in een embed widget via de Paddle Store.

Stap 1:

Ga naar zopim.com en registreer je. Na een aantal stappen of via het dashboard kan je aan je embed code komen (zie widget https://dashboard.zopim.com/?lang=en-us#widget/getting_started).

De code ziet er ongeveer zo uit:

<!--Start of Zopim Live Chat Script-->

<script type="text/javascript">

window.$zopim||(function(d,s){var z=$zopim=function(c){z._.push(c)},$=z.s=

d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0];z.set=function(o){z.set.

_.push(o)};z._=[];z.set._=[];$.async=!0;$.setAttribute("charset","utf-8");

$.src="//v2.zopim.com/?1W4S18ZI9B3jz4EJ2pDHx80";z.t=+new Date;$.

type="text/javascript";e.parentNode.insertBefore($,e)})(document,"script");

</script>

<!--End of Zopim Live Chat Script-->

Deze code plakken we in een embed widget en plaatsen we op een willekeurige plek op de pagina. Het chatvenster zal zichzelf op de juiste plek positioneren.

TIP: Gebruik de globale regio-instellingen om de chat direct op meerdere pagina's te activeren.