Door een gepersonaliseerde embed code toe te voegen kan je je website voorzien van een gepersonaliseerde global header en footer. Deze vraag je aan bij de Vlaamse overheid via support@kb.vlaanderen.be.

De gegevens die zij jullie doorstuurt, kan je als token gebruiken bij de installatie van het nieuwe theme, zoals je hieronder kan zien.

Na de aanpassing kan het tot 1 dag duren vooraleer de wijzigingen zichtbaar zijn in de header. Dit heeft te maken met de achterliggende cache. Ingeval van een dringend verzoek kan je ons steeds bereiken via onze supportdesk.