Opgelet, wanneer je panes wilt wijzigen of verwijderen, zijn de iconen niet zichtbaar in de andere talen de het Nederlands. De links zelf staan er wel (dus je kan nog altijd klikken) maar de icoontjes zijn verdwenen. Dit is een bug waar we mee bezig zijn.

Inleiding

De meertaligheidsfunctionaliteit geeft je op een eenvoudige wijze de mogelijkheid om je website in meerdere talen te presenteren. Zowel gespiegeld als voor elke taal een individuele opbouw.

Installatie

• Ga via de back-end van je website naar de Paddle Store
  • Navigeer naar de Multilingual Paddlet en druk op installeren

Configuratie
  • Na installatie kan je ook via de Paddle Store instellen welke talen je wilt

• Via Inhoud > Pagina's beheren vind je onder het plus-icoon van de pagina de mogelijkheid om te vertalen. Wanneer je op 'Vertalen' klikt, ga je naar de vertaalpagina waar je de pagina kan vertalen of kan koppelen aan een bestaande vertaalde pagina.¬†Opgelet: pagina's kunnen enkel gekoppeld worden op voorwaarde dat ze gepubliceerd zijn, in de juiste taal ingesteld staan en ze niet aan een andere pagina gekoppeld zijn als vertaling.

• Tevens vind je rechts boven de taalaanduiding van de huidige pagina's en de andere beschikbare talen¬†

Nuttig weetje
Wanneer je nog niet alle gepubliceerde pagina's vertaalt hebt en een bezoeker wilt een gepubliceerde pagina die nog niet vertaald werd bijvoorbeeld in het Frans zien, gebeurt het volgende:
  • Wanneer er reeds een Franse versie van de homepagina werd toegevoegd, wordt de bezoeker omgeleid naar de Franse versie van de homepagina
  • Is er nog geen Franse versie van de homepagina, dan wordt de bezoeker omgeleid naar de homepagina in het Nederlands