Dat komt omdat wij standaard voor het algemeen 'vanaf-adres' van je website helpmij@kanooh.be of support@kanooh.be nemen. Dit om te vermijden dat mails, verzonden vanuit onze server, in de spamfilters terecht komen.

Wanneer je het algemeen 'vanaf-adres' van je website aanpast via de instellingen is dit dus opgelost. Je kan hier dan ook best een algemeen mailadres gebruiken dat eindigt op de domeinnaam opgenomen in je website. Voor ovam.be zou dat bijvoorbeeld @ovam.be zijn.

De instellingen van je website pas je zo aan:

• Door op het tool-icoon bovenaan de back end te klikken
  • Door rechtstreeks naar de instellingen te gaan: xxxxx.login.kanooh.be/admin/site-settings