De Custom CSS Paddlet maakt het mogelijk om het design van de website middels CSS code aan te passen. Wanneer de Custom CSS paddlet geïnstalleerd is, kan er een file geüpload worden bij elk theme in de theme store. Door aan dit bestand CSS-code toe te voegen kan de opmaak van elementen op de website gewijzigd worden.

Installatie

• Ga via de back-end van je website naar de Paddle Store
  • Navigeer naar de Custom CSS Paddlet en klik op installeren

• Bij elk theme verschijnt er een extra upload veld voor de CSS. Dit veld vind je onderaan de pagina van de theme terug

Configuratie
  • Ga via de back-end van je website naar de theme store
  • Navigeer naar Custom CSS helemaal onderaan
  • Klik op selecteer een bestand en selecteer je CSS bestand
  • Druk op Upload
  • Sla het theme op

Voor aanpassingen via CSS kan je ook altijd bij ons terecht. Contacteer daarvoor de helpdesk