Een downloadlijst plaatst bestanden in een pane zodat gebruikers op een simpele manier toegang hebben tot downloadbare items.

Configuratie

• Ga naar de back-end van je pagina en klik op "Pagina Regio's"
  • Voeg een nieuwe pane toe en selecteer "Download lijst"
  • Vervolgens kan je kiezen tussen:
    1. Handmatig selecteren: Selecteer de gewenste media uit de mediatheek. Dit kunnen documenten, afbeeldingen of video’s zijn.
    2. Lijst gebaseerd op trefwoorden: vul woorden in uit de Algemene woordenlijst in en/of Tags

• Klik op Opslaan
  • De geselecteerde items worden nu weergegeven. Voor elk item wordt de bestandsnaam en een icoontje op basis van het bestandstype weergegeven