Op een pagina is het mogelijk om allerlei soorten panes te plaatsen waarin je doorverwijst naar gerelateerde inhoud. De afbeeldingpane is daar één van.

Configuratie

• Ga naar de back-end van je pagina en klik op "Pagina-Regio"
  • Klik vervolgens op Afbeelding om deze toe te voegen

• Je kan de afbeelding voorzien van een bovenschrift, een onderschrift, een bijschrift (oftewel image caption) én een achterliggende URL naar een andere pagina

• De kleur van het bijschrift wordt bepaald door het algemene theme van je website maar wijzigt niet als je de pane een ander kleurenschema toekent.

Een voorbeeld: