Een kañooh website vul je op met eigen teksten en inhoud, die je nadien gemakkelijk kan aanpassen. Naast de teksten en inhoud is het best mogelijk dat jouw organisatie ook op andere online media aanwezig zijn, zoals Twitter en Facebook.

Met de Embed Paddlet is het mogelijk om widgets van externe websites op een kañooh website te insluiten of embedden Deze kan je dan in een pane op een overzichtspagina of op een basispagina tonen aan de bezoekers van je website.

Activatie

Het activeren van de embed-functie doe je via de Paddle Store in de back-end van je website.

Configuratie

Na de installatie gebeurt de configuratie ook via de paddle-store. Klik op instellen bij de Embed Paddlet en creëer vervolgens een nieuwe widget. Vul de titel en de code in.

Vervolgens voeg je een embed pane toe aan een regio van je pagina.

Voorbeeld

Wil je bijvoorbeeld een Twitter tijdslijn integreren op jouw website, dan ga je eerst de HTML-code op Twitter.com halen. Log je daar in en ga naar Instellingen > Widgets. In de Widget Configurator stel je de voorkeuren in, die in de code zullen worden vertaald.

Plak de code van de Twitter Widget als embed code op in de kañooh website. Je krijgt hierna een preview te zien. Zo zal de widget er uit zien als je ze in een pane op een landingspagina of basispagina plaatst.

Nu staat de embed code van de Twitter tijdslijn wel in je website, maar ze is nog steeds niet zichtbaar. Hiervoor ga je naar de back-end van een landings- of basispagina en klikt op Pagina regio’s. Voeg een pane toe door op het kruisje rechts bovenaan een regio te klikken en kies voor Embed Widget.

Vervolgens selecteer je een van de widgets die je in de Paddle Store hebt geconfigureerd. Je kan ze ook van een boven- en/of onderschrift voorzien.