Algemeen

In een Contactpersonenfiche plaats je (contact)gegevens van een persoon. Deze fiche kan als pane geplaatst worden in regio's, je brengt bezoekers in contact met de juiste persoon binnen de organisatie.

De contactpersonenfiche van stap tot stap

Een contactpersonenfiche installeer je in een handomdraai. Nadien gebruik je de functionaliteit als een paginatype op je kañooh website.

• Ga in de back-end van je website naar de Paddle store
  • Installeer de Contactpersonenfiche
  •
  • Ga naar Inhoud > Inhoud toevoegen en klik op Contact person.
  • Er verschijnt een venster waar je Voornaam en Naam moet invullen. Klik op Opslaan.
  • Bij Pagina inhoud en opties kan je alle gegevens invullen die bij de contactpersoon passen. Je kan ook een foto uploaden en de fiche in de navigatiestructuur plaatsen.
  • Een contactpersonenfiche is een paginatype maar kan ook in een pane worden weergegeven, in een regio op basis- of landingspagina.

Export

Vanuit de paddlet instellingen is het mogelijk een export van alle contactpersonen te maken. De volgende velden worden meegenomen:

• Voornaam
  • Familienaam
  • Functietitel
  • Manager
  • Foto
  • Organisatiehiërarchie lijn 1
  • Organisatiehiërarchie lijn 2
  • Organisatiehiërarchie lijn 3
  • Site of gebouw
  • Full name
  • Address 1
  • Address 2
  • Postal Code
  • City
  • GSM
  • Telefoon
  • Fax
  • E-mail
  • Website
  • Linkedin
  • Twitter
  • Yammer
  • Skype
  • Body
  • Status