Een kañooh website is helemaal responsive.

Wat betekent 'responsive'?
Met steeds meer verschillende schermgroottes is het belangrijk dat een website er onder alle omstandigheden goed uitziet. Dankzij een goed responsive design blijven teksten en afbeeldingen zonder scrollbar leesbaar op zowel smartphone, tablet als computerscherm. Menu-items staan niet langer horizontaal naast elkaar, regio’s verschuiven van rechts naar onderaan de pagina,...

Veel flexibiliteit in het responsive design.
Regiostructuren van de verschillende paginatypes kennen dankzij meerdere breekpunten of breaking points een ander gedrag. De lay-out van een pagina verandert naargelang de schermgrootte. Menu-items staan niet langer horizontaal naast elkaar, regio’s verschuiven van rechts naar onderaan de pagina, … Je kan gewoon de regiostructuur benaming (A-Z) volgen om te zien hoe ze als blokken onder elkaar gepositioneerd worden). Zo kan je perfect anticiperen op hoe je website bezoekers je website ziet.

Zijn tabellen op een pagina ook responsive?

De standaardbreedte van een tabel staat vermeld in procenten, dit zorgt ervoor dat een tabel steeds over de volledige breedte van het tekstvak staat. Een groot voordeel is dat de tabel dan ook het responsive gedrag van de pagina overneemt en duidelijk leesbaar blijft op zowel grote als kleine schermen.
Meer informatie over het responsive gedrag van tabellen op de website lees je hier in de toelichting van 9 oktober 2014 (zie bijlage).

Het responsive behaviour van kañooh websites wordt regelmatig geüpdatet en verbeterd.

Dit kan je nalezen in de toelichtingen in bijlage.