Met een kañooh website heb je een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem in huis. Dat wil zeggen dat je zelf kan inloggen op de back-end van de website om webpagina’s aan te maken, in een navigatiestructuur te plaatsen, edm.

Je kan zelf de look & feel van je website bepalen aan de hand van enkele handige opties die we aanbieden in de Theme Store. In de Paddle Store kan je extra functionaliteiten terugvinden en installeren. Bovendien wijst het zichzelf grotendeels uit. Ook zonder technische voorkennis ben je de baas over jouw website. En zit je dan al eens vast, dan helpen we je graag verder via onze support desk:

• Voeg een ticket toe via support.kanooh.be
  • Mail naar helpmij@kanooh.be
  • Of bel naar 02 307 79 08