Met de wie-is-wie kan je de structuur van de organisatie eenvoudig weergeven in een pane. Voeg ook foto’s toe aan contactpersonen om je organigram visueel sterker te maken.

Installatie en configuratie

• Klik bovenaan op ‘Installeren’ om de 'Wie is wie' module te activeren.

• Zorg ervoor dat de contactpersonen- en organisatiefiches juist ingevuld zijn
  • Maak een overzichtspagina aan
  • Voeg één of meerdere 'wie is wie' panes toe en stel zo een 'wie is wie' pagina samen

Welke panes zijn er?

• Kies bijvoorbeeld voor 'teamleden' en alle teamleden die gekoppeld zijn aan een organisatie (of afdeling of entiteit) worden weer gegeven. Zie:

Het resultaat wordt:

• Of kies voor 'organisatie' en selecteer wat je wilt tonen. Zie:

Het resultaat wordt: