Gebruik deze module om een XML-sitemap te genereren. Dit kan je vervolgens doorgeven aan Google Search Console met als doel je pagina's beter te laten indexeren.

Installatie

• Ga via de back-end van je website naar de Paddle Store
  • Installeer vervolgens de XML module

Configuratie
  • Geef als eerste de basis URL in

• Vervolgens zie je in één of meerdere talen wat de link naar de XML sitemap is. Zoals:

Deze link kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld Google Search Console.

Let op: Het is geen visuele sitemap bestemd voor bezoekers. Klik op deze link voor het voorbeeld.