De kaartmodule geeft je de mogelijk om organisatiefiches to tonen op een kaart op basis van de locatie.

Hoe werkt dit?

1. Installeer de organisatiefiche-module
  2. Installeer de tonen op kaart-module
  3. Maak een kaartpagina aan
  4. Selecteer de termen behorend aan de organisatiefiches die je wilt tonen

Je ziet nu op de kaart markers die de organisatiefiches vertegenwoordigen. Onder de kaart worden de organisatiefiches nog eens beknopt getoond met de uitgelichte afbeelding, contactgegevens en een link naar de pagina van de organisatiefiche.

Extra mogelijkheden

1. Ga naar de module instellingen van de tonen op kaart-module in de paddle store.
  2. Hier vind je de mogelijkheid om per term een eigen marker toe te kennen.