Toon pagina's met adresgegevens als markers op een kaart. Laat vervolgens je bezoekers door middel van een zoekveld en filters zoeken! Deze paddlet maakt het mogelijk om kaarten aan te maken met filters gebaseerd op de boomstructuur van je algemene woordenlijst. Het zoekveld is optioneel en kan als pane op andere pagina's toegevoegd worden. Voorlopig werkt de Google Maps paddlet enkel voor organisatiefiches

Installatie

Een Google Maps paddlet installeer je in een handomdraai. Nadien gebruik je de functionaliteit als een paginatype en pane op je kañooh website.

• Ga in de back-end van je website naar de Paddle store
  • Installeer de Google maps paddlet

Configuratie

Het eerste deel van de configuratie gebeurt ook in de paddle store. Klik op "instellen"

• Geef vervolgens een API key in voor de Google Maps kaart. Een API key kan je hier laten maken.

• Vervolgens kan je een eigen gekozen marker uploaden voor bepaalde taxonomie termen die ook gekoppeld is aan je pagina (voorlopig enkel de organisatiefiches)

• Ga vervolgens naar inhoud > inhoud toevoegen en maak een kaart pagina aan

• Geef de pagina een naam en ga naar "pagina-inhoud en opties"

• Vink onder pagina types de types aan die je wilt laten weergeven op de kaart

• Kies eventueel de taxonomie termen die mogen gevonden worden en laat het zoeken al dan niet toe

• klik op opslaan. Opgelet, het kan tot een kwartier duren eer de kaart tevoorschijn komt. Belangrijk is ook dat het adres exact hetzelfde is als in maps.google.be gevonden wordt.