Maak een set openingsuren aan en koppel deze aan één of meerdere bestaande organisaties, diensten of entiteiten. Ook kunnen er eenvoudig uitzonderlijke openingsuren of sluitingsdagen aangegeven worden. De weergave van de organisatie zal verrijkt worden met de openingsuren.

Let op de openingsuren worden enkel getoond via een organisatiefiche.

Installatie

• Ga via de back-end naar de Paddle Store
  • Navigeer naar de openingsuren module en klik op installeren

Configuratie
Na installatie gebeurt de configuratie ook via de paddle store.
  • Klik op instellen en vervolgens op "+ voeg openingsuren toe"

• Geef een naam aan de openingsuren

• Vul per dag de openingsuren toe. De dagen waarop je geen uren invult, zullen als gesloten worden getoond

• Wanneer je bijvoorbeeld onder de middag gesloten bent, vul je eerst de openingsuren in van de voormiddag, klik je op "set toevoegen" en vul je de uren in voor de namiddag. Indien gewenst, kan je een omschrijving meegeven

• Klik op "Opslaan"

• Vervolgens kan je de openingsuren koppelen aan bijvoorbeeld een organisatiefiche

• Ga naar inhoud > inhoud toevoegen

• Selecteer in de linkerkolom "Organisatiefiche" (Let op, hiervoor moet je de Organisatiefiche module geïnstalleerd hebben)

• Klik op pagina-inhoud en opties en selecteer bij openingsuren de set die je hebt aangemaakt

• Het resultaat kan er als volgt uitzien: