Dankzij deze module krijg je inzicht in het surfgedrag van jouw bezoekers.

Hoe gebruik je de module?

• Je maakt een Google Analytics account aan
  • Je kopieert je Google Tracking ID. De samenstelling is als volgt: UA-xxxxxxxx-yy. Je vindt deze terug onder Admin --> Property --> Property settings)
  • Je gaat naar de Paddle Store en installeert de Google Analytics module
  • Vervolgens klik je op 'Instellen'
  • In het volgende scherm geef je je Google Analytics ID op
  • en klik je op 'Instellingen opslaan'

Zie zo, het tracken van het bezoekersgedrag op jouw website kan van start gaan.

Wens je je website te verbeteren? Wij geven daarvoor cursussen! Geef ons toegang tot je google analytics en we kunnen direct van start met het analyseren en geven van tips!

Hoe doe je dit: geef support@kanooh.be edit rechten in google analytics: ga naar admin (of beheer in het Nederlands) => user management (Gebruikersbeheer). Ons account zal al in de lijst staan maar zonder edit rechten.

Indien je hulp nodig hebt met het analyseren van de data, geef gerust een seintje. Ook hiervoor moeten wij bovenstaande rechten krijgen.