Stap 1
Eerst en vooral moet je weten waar de domeinnaam van je site beheerd wordt.

Zit deze bij ons, maak een support ticket aan en wij passen de DNS settings onmiddellijk aan.

Wordt deze niet beheerd door ons? Mail dan naar de beheerder om de doorverwijzing aan te passen naar jouw kañooh site met volgende info:

• Vraag om de naam van je productie website (bijvoorbeeld http://www.kanooh.be/) te laten doorverwijzen naar het IP-adres: 31.193.179.142. Dit is het IP-adres van de kañooh webserver.
  • Voor de VONET intranet sites gebruik je het IP-adres: 198.18.152.24
  • Ben je een school en werk je met een .login.paddlecms.net website? Dan neem je best contact met ons op voor jouw specifieke instellingen.

Stap 2

Zet de onderhoudsmodus van je de site uit.

• Klik op "pagina aanpassen"
  • Klik bovenaan op het sleuteltje links naast de naam van je site

• Scroll naar onderhoudsmodus en vink nee aan

• Klik bovenaan op opslaan

Stap 3
Zorg ervoor dat de nodige pagina's gepubliceerd zijn
  • Ga naar inhoud > pagina's beheren
  • Vink de pagina's aan die live mogen
  • Scroll vervolgens bovenaan naar acties en selecteer "Status aanpassen" in de lijst

• Selecteer Online en druk op uitvoeren

Proficiat! Jouw site staat nu online!