Via RSS is het mogelijk om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwsberichten of artikels op een website. De bezoeker kan via een RSS Reader inschrijven op een of meerdere RSS feeds, zodat hij een overzicht krijgt van de laatst gepubliceerde inhoud.

Je kan meerdere RSS feeds op een website plaatsen, voorzien van een of meerdere filters, zoals paginatypes (nieuwsberichten, basispagina’s, …) en tags. Nadat je een feed hebt aangemaakt, komt nieuwe inhoud automatisch in de RSS Reader van de bezoeker terecht.

Installatie
  • Ga naar de Paddle store via de back-end van je website
  • Installeer de Uitgaande RSS module

Configuratie

Sommige bezoekers wachten niet graag op de maandelijkse nieuwsbrief maar willen het nieuws zodra het online staat.
  • Ga naar de Paddle Store om de Uitgaande RSS module te configureren
  • Klik bovenaan op "+ Nieuwe RSS Feed"
  • De titel van de feed is belangrijk en wordt best niet meer gewijzigd nadien
  • Je kan de RSS feed van je kañooh website filteren op paginatype, tags en trefwoorden. (Kijk in de back-end bij ‘Structuur’ > ‘Taxonomie’ na welke woorden je al gebruikt.)

Plaats de RSS feed
Naast het aanmaken van een RSS feed is het de bedoeling dat bezoekers deze kunnen raadplegen en zich erop kunnen abonneren.
  • Ga naar de back-end van een pagina en klik op "Pagina regio's"
  • Voeg vervolgens het RSS feeds pane toe