De ‘Social Identities’ module, leidt de bezoekers van jouw website naar de sociale profielen van jouw organisatie. De module 'Social Identities'  plaatst een overzicht van jouw sociale media profielen op een of meerdere pagina's.

Installatie

• Ga naar Paddle Store via de back-end van je website
  • Scroll naar de "Social Identities" module en klik op installeren

Configuratie
De configuratie van de Social Identities module gebeurt ook in de Paddle Store

• Ga naar Paddle Store via de back-end van je website
  • Klik op Instellen
  • Vervolgens klik je op "Identiteit aanmaken"
  • Geef een naam van de sociale identiteit. Bijvoorbeeld "Volg ons"
  • Bij de URL geef je de link van je sociale mediaprofiel in. Het is belangrijk dat de URL steeds begint met http://. Om meerdere profielen aan de module te linken, klik je op item toevoegen.

Vervolgens kan je de sociale profielen via een pane aan je pagina toekennen
  • Ga naar de back-end van je pagina
  • Klik op "pagina regio's"
  • Voeg een "Sociale media identiteit" pane toe

• Selecteer vervolgens de identiteit die je aangemaakt hebt

Het resultaat ziet er als volgt uit: