Het fly-out menu geeft je de mogelijkheid om een drop-down menu toe te voegen aan je hoofdnavigatie. Het toont automatisch de level 2 menu-items van de menu-items in de hoofdnavigatie. Het menu kan alleen worden geactiveerd door een beheerder.

Installatie

• Ga naar de Paddle Store en installeer de fly-out menu module

• Ga naar de Theme Store. Bewerk het huidige theme of creëer een nieuwe theme

• In de Header sectie, kun je een navigatie optie kiezen. Je kunt kiezen uit, geen navigatie, flyout navigatie, of de mega dropdown navigatie. De laatste twee opties zijn alleen beschikbaar, indien de desbetreffende module is geïnstalleerd.

• Klik op "Opslaan"

• Je kunt de fly-out nu zien in het desbetreffende theme. Als het theme is geactiveerd, dan is het ook beschikbaar voor de bezoekers van de website

Let wel: het Fly-out menu is niet hetzelfde als de Mega Dropdown. Het dropdown menu verschijnt over de volledige breedte van de website.