De organisatiefiche maakt het mogelijk om op alle paginatypes een pane met contactgegevens van een departement, afdeling of andere unit binnen de organisatie te plaatsen. Zo weet de bezoeker altijd waar hij/zij voor bepaalde informatie moet zijn. Voor persoonsfiches hebben we een aparte pane. Klik hier voor info over de persoonsfiche.

Een organisatiefiche gebruik je op een andere manier dan de andere panes die je in regio’s kan plaatsen. Het is net als het Contactformulier een pagina type, en moet eerst geactiveerd worden in de Paddle store. Hieronder lees je hoe je deze handige tool gebruikt.

Installatie

• Ga naar de back-end van je website en klik op Paddle Store
  • Navigeer naar de Organisatiefiche paddlet en klik op installeren

• Ga vervolgens naar Inhoud > inhoud toevoegen

• Selecteer in de linkerkolom, paginatypes, Organisatiefiche

• Geef je Organisatiefiche een naam. Je kan er meerdere aanmaken, dus geef een duidelijke naam om later verwarring te vermijden

• Vul vervolgens bij Pagina-inhoud en Opties de velden in die jij nodig vindt.

• Hier merk je dat de Organisatiefiche niet veel verschilt van de andere inhoud types, zoals basispagina en contactformulier. Je kan tekst schrijven en opmaken, aan een menu toevoegen, publicatie plannen,...

• De regio structuur van een Organisatiefiche kan niet worden gewijzigd. Het is wel mogelijk om aan de rechter- en onderzijde panes toe te voegen.

Organisatiefiche op een pagina plaatsen
  • Ga naar een landingspagina, een basispagina of een contactformulier.
  • Klik op het blauwe plusteken rechts bovenaan een regio om een nieuwe pane toe te voegen.
  • Kies het icoontje van de Organisatiefiche en koppel deze aan je landingspagina!