Een pagina aanmaken op jouw kañooh website is erg gemakkelijk. Ga naar de back-end van je website en klik bovenaan op ‘Inhoud’ > 'Inhoud toevoegen’. Hier kan je kiezen uit meerdere paginatypes, afhankelijk van de geïnstalleerde modules.

Nadat je gekozen hebt welk type pagina je wenst aan te maken, verschijnt er een kader waarin je alvast de titel kan invullen. Vervolgens krijg je de back-end van een pagina te zien, waar je meerdere instellingen kan aanpassen.

• Wil je inhoud, navigatiestructuur en details aan de pagina toevoegen, klik dan op 'Pagina inhoud en opties'.
  • Via 'Pagina regio’s' kan je panes (blokken) toevoegen aan de rechter- en onderzijde van de pagina.